Fotokonst

I april i år ställde jag ut mina egna fotografier för första gången i mitt liv. Platsen var Galleri Näsby och temat var New York. Bilder jag tagit på fotonader genom staden som aldrig sover. Det kändes så roligt att få dela med sig av mina bilder och skapa ett glokalt evenemang mitt i Småland. Tack alla ni som kom till Galleri Näsby under utställningshelgen. 

I och med utställningen kom jag på idén att börja sälja min fotokonst. Om du klickar dig vidare till Galleriet eller som jag kallar det; Grylleriet, så kan du i egen takt kolla igenom de bilder som finns till försäljning här på webben. Bilderna printas på syrafritt fine art papper och jag säljer dem i en upplaga om 100 st. Alla är signerade och numrerade och förutom fotografier så har jag även layoutat tre affischer.

Sen är det faktiskt så roligt att jag fått möjligheten att ställa ut mina New York bilder en gång till. Den 26 maj kommer jag ha en pop-up utställning på Butik Botaniks vårmarknad. Jag kommer låna deras ateljé där det i vanliga fall brukar vara workshops så där kommer jag nog att trivas. Kom förbi och kika på bilder eller babbla med mig. Jag hoppas vi ses! Kram / Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.